Kausisuunnitelmat

Klikkaamalla linkkiä avautuu Excel -tiedosto, jonka voit tallentaa omalle koneellesi ja luoda siitä pikakuvakkeen työpöydälle käytön helpottamiseksi.

Joukkueen:
Maalivahtien:

Ohjeet:

Taulukko on suojattu salasanalla IIHCE. Suojauksen tarkoitus on estää vahingossa kirjoittamasta kohtiin, jossa on tekstiä tai kaavoja. Älä siis kirjaa niihin mitään tai poista solussa olevaa kaavaa. Jos haluat poistaa suojauksen muokkausta varten, se tapahtuu kohdasta TYÖKALUT / MUOTOILE ... POISTA TAULUKON SUOJAUS. Samasta kohdasta voit laittaa suojauksen takaisin päälle kirjoittamalla salasanan uudestaan.

Kausisuunnitelman tekemisen tarkoitus on ohjata joukkueen toiminnan suunnittelua läpi kauden. Kokonaisuuden hahmottamisessa kannattaa edetä jaksokohtaisesti, sitä mukaan kun seuraavaan jaksoon sisältyviä asioita alkaa selvitä konkreettisella tasolla suunnittelun mahdollistamiseksi. Parhaiten lomakkeen käyttö toimii siten, että kirjaat HETI harjoitustapahtuman jälkeen siinä painotetut asiat ylös lomakkeeseen.

Käsin kynällä käytettäväksi taulukot kannattaa tulostaa A3 kokoon. Fyysinen harjoittelu sekä jääharjoittelu tulostuvat molemmat omille sivuilleen.

SUUNNITTELE - TOTEUTA - SEURAA

Voit täyttää suunnitelmaa sitä mukaan, kun tiedot tulevista asioista selkiytyvät ja merkitä viikkojen kohdalle painotuksia täyttäen solujen kentät ensin esim. väreillä (poista suojaus). Myös X tai muuta merkkiä voi käyttää kohdissa, joissa merkintänä tiedon keruuseen käytetään muuten numeroita. X merkin voi muuttaa sitten numeroksi kun kyseinen viikko on meneillään ja kaava laskee automaattisesti kirjatut numerot painotuksista summaksi D sarakkeeseen.

Solun oikeassa yläkulmassa olevasta kommentista (pieni punainen kolmio) näet ohjeet kuhunkin kohtaan kirjattavasta muodosta. Alleviivattujen sanojen kohdalla on hyperlinkki, jota klikkaamalla avautuu nettiselaimeen asiaa käsittelevä pdf tiedosto (vaatii nettiyhteyden).

D sarakkeen soluissa valmiiksi näkyvä numero 0 on merkkinä siitä, että siihen lasketaan automaattisesti oikealla olevien solujen arvojen summa. 

Kirjaamistapoja on kahta eri muotoa riippuen asiasisällöstä. Kts kommentit soluista:
1. Laittamalla soluun X kirjaimen, laskee taulukko automaattisesti X kirjainten määrän ja ilmoittaa yhteenlasketun määrän D sarakkeessa.
2. Laittamalla numeron 1, 2, 3 jne, jonka tarkoitus on osoittaa kuinka monta kertaa ASIAA PAINOTETTIIN harjoitteiden sisällöissä harjoituksissa viikon aikana, laskee taulukko automaattisesti sarakkeeseen D yhteenlasketun määrän.

Näiden lisäksi osassa kohtaa on huomautus kts. ohje! Näiden harjoitteiden kohdalla tulee merkitän myös toiseen kohtaan, jossa asian fyysinen harjoitettavuus täsmennetään tarkemmin.

Kausisuunnitelma on suuntaa antava ja sitä pitää ja täytyy muuttaa sen mukaan, kuinka halutaan asioita painottaa kauden aikana toiminnan edetessä.