Valmennuksen työkalut

Virtaviivaista joukkueesi vuorovaikutusta ja palautteenantoa. 

 

 

 

Harjoituspäiväkirja

Harjoituspäiväkirja antaa pelaajille mahdollisuuden pitää yksityiskohtaisia merkintöjä jokaisesta harjoituksesta, sekä valmentajalle mahdollisuuden suunnitella ja jakaa harjoituksia. Seuraamalla harjoituspäiväkirjaa saa paremman kuvan pelaajiesi harjoittelun kokonaisuudesta eri harjoitustyyppien mukaan ja mahdollistaa yksillöllisen harjoittelun suunnittelun pelaajille tarpeiden mukaan. Graafisten kuvaajien avulla saat näkyviin kuukausittaisen kokonaiskuvan niistä asioista joita haluat seurata.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Valmentaja - arviointi

Valmentaja- arviointi työkalu toimii saumattomasti eri toimijaryhmien välillä: se mahdollistaa arviointien tekemisen joustavasti eri toimijaryhmien kesken mm. itsearviointien, vertaisarviointien ja mentoripalautteen muodossa. Suomen jääkiekkoliitto käyttää tätä menetelmää arvioidessaan  käytännön valmennustoiminnan laatua sekä  arvioidakseen valmennuksen ja koulutuksen kehityskohteita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Pelaaja - arviointi

Sopiva palautteen anto ja kommunikointi ovat valmennuksen tärkeimpiä tehtäviä. Arviointi työkalu toimii kahteen suuntaan: se mahdollistaa pelaajien itsearvioinnin sekä myös valmentajien arvioinnin pelaajista samoilla muuttujilla. Suomen jääkiekkoliitto käyttää tätä menetelmää arvioidessaan nuorisomaajoukkueiden pelaajiaan, jolloin seuravalmentajat saavat palautteen automaattisesti omista pelaajistaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Ottelu- ja turnauspalaute

Ottelu- ja turnauspalautetyökalun avulla on  helppoa antaa palaute pelaajille turnaustapahtumasta tai esimerkiksi pelikauden aikana 5 ottelun  pelijaksoista. Työkalu mahdollistaa yleispalautteen lisäksi palautteen antamisen pelitilannerooleista, sekä pelistä, luonteesta ja luistelusta.  Suomen juniorimaajoukkueet käyttävät  tätä työkalua  pelaajapalautteiden antamiseen turnaustapahtumista. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testipalaute

Testaaminen on tärkeä osa yksittäisen pelaajan sekä joukkueen suunnitelmallista suorituskyvyn seurantaa. Testaustyökalu mahdollistaa testitulosten taltioinnin pelaajan tietoihin, sekä pelaajan kehittymisen seurannan. Tulokset tulevat tietojen syöttämisen jälkeen automaattisesti pelaajan, sekä seura- ja maajoukkuevalmentajien nähtäväksi, joten tietojen jakaminen on nopeaa ja helppoa.